Україна, Закарпатська область,м. Мукачево, вул. Баллінга Яноша, 35

Телефон: (03131) 4-99-48email: au.vog.adar-ovehcakum%407loohcs

Наш ютуб-канал

Переходьте на нашу сторінку facebook

Україна, Закарпатська область,м. Мукачево, вул. Баллінга Яноша, 35

Телефон: (03131) 4-99-48email: au.vog.adar-ovehcakum%407loohcs

Наш ютуб-канал

Переходьте на нашу сторінку facebook

Розширюємо свої можливості

Розширюємо свої можливості

  "Школа, що дарує надію" розширює свої моливості і саме тому в нашому закладі відкрили інклюзивно - ресурсну кімнату для учасників освітнього процесу,  за підтримки компанії Flex - Ukraine.

Це простір для навчання та відпочинку: тут облаштували зону для гри з сухим басейном, міні-гойдалкою, куток сенсорної розрядки й світловий стіл-пісочницю, куточок для занять з логопедом та інтерактивну кухню. В ресурсній кімнаті займатимуться 400 учнів навчального закладу, з них 12 діток з особливими освітніми потребами.

Сьогодні, 26 лютого у Мукачеві на базі загальноосвітньої школи №7 презентували інклюзивно-ресурсну кімнату, яка була оснащена за сприяння управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради та компанії «FLEX Мукачево".

На відкритті були присутні представники «FLEX Мукачево», заступник міського голови Юлія Тайпс, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Михайло Лабош.

Юлія Тайпс відзначила, що відкриття кімнати стало значною подією для діток з особливими освітніми потребами, батьків та безпосередньо педагогів. Висловила подяку керівництву школи, зокрема директору Наташі Савчин, за організацію створення інклюзивно-ресурсної кімнати. Відзначила значний внесок та допомогу компанії «FLEX Мукачево» у її облаштуванні. Зауважила, що це не єдиний соціальний проект, з яким влада співпрацює з компанією і, сподіваємося, не останній. Важливо, що спільними зусиллями можемо зробити для діток комфортні умови навчання. Юлія Тайпс також вручила керівництву підприємства подяку за хорошу та плідну співпрацю.

Михайло Лабош подякував директору та педагогам за їхню значну роботу з дітьми. Висловив надію, що учні та їхні батьки будуть задоволені створеними умовами. Важливим є те, що в інклюзивно-ресурсній кімнаті такі дітки відчуватимуть необхідну підтримку і опору. Побажав, щоб у закладі вихованці та педагоги завжди почувалися зручно й комфортно.