Україна, Закарпатська область,м. Мукачево, вул. Баллінга Яноша, 35

Телефон: (03131) 4-99-48email: au.vog.adar-ovehcakum%407loohcs

Наш ютуб-канал

Переходьте на нашу сторінку facebook

Україна, Закарпатська область,м. Мукачево, вул. Баллінга Яноша, 35

Телефон: (03131) 4-99-48email: au.vog.adar-ovehcakum%407loohcs

Наш ютуб-канал

Переходьте на нашу сторінку facebook

Талановиті школярі

Талановиті школярі

Наші учні успішні не тільки у навчанні, а й поза ним. Тому продовжують займати призові місця та виборювати перемоги на різноманітних конкурсах!

Ми цим дуже пишаємося і бажаємо їм успіху в подальших конкурсах!

Вітаємо юну художницю Мукачівського Центру дитячої та юнацької творчості вихованці Студії образотворчого мистецтва "Чарівний пензлик" кер.- Фехтел О. В., яка прийняла участь у XIII Міжнародному фестивалі-конкурсі образотворчого мистецтва “SOLOVIOV ART” м. Київ та здобула достойну нагороду: лауреат ІІІ премії - Горват Юліанна.

Щиро вітаємо вихованкців Мукачівського Центру дитячої та юнацької творчості, Зразкового художнього колективу "Художня кераміка "- кер. Ольга СЛИВЧУК, які взяли участь у XIII Міжнародному фестивалі- конкурсі " SOLOVIOV ART" м. Київ, номінація декоративно-прикладне мистецтво, та отримали достойну нагороду: лауреати І премії - Ткаченко Ангеліна та Левітіна Софія.

Двоє юних піаністок з Мукачева здобули перемогу на Міжнародному конкурсі мистецтв у Відні. Учні фортепіанного відділу Мукачівської школи мистецтв імені С. Мартона здобули почесну нагороду на конкурсі. Дипломом Лауреата I ступеня нагороджений дует (фортепіано) у складі Каталіни Майорші та Ніколетти Калабіжки.

Черговий раз творчі досягнення вихованців Мукачівського Центру дитячої та юнацької творчості, Зразкового художнього колективу "Художня кераміка " -кер. Ольга СЛИВЧУК, були високо оцінені у XXIV Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі естрадної пісні "Різдвяна зіронька " (онлайн формат), серед яких є наша учениця - Левітіна Софія, що посіла 1 місце в V віковій категорії.